+3620-852.3806

SZERETNÉL BOLDOGSÁGOT AJÁNDÉKOZNI MAGADNAK?

A munka, a család, az otthoni teendők és még ki tudja mennyi kötelezettség és feladat melett nem csoda, ha nem jut elég időd arra, hogy az önbecsüléseddel és önmagad szeretetével eleget foglalkozz! Fogadjunk, hogy Te mindent megteszel mások boldogságáért és harmóniájáért, akár még úgyis hogy magadat háttérbe szorítod…
És mikor kényeztetted és ajándékoztad meg magad valami feltöltő elfoglaltsággal utoljára?

A BOLDOGSÁGOD SZINTJÉT AZ ÖNBECSÜLÉSED HATÁROZZA MEG!

Az önbecsülésünket jelentős részben a külvilág visszaigazolásaiból, a bókokból, elismerésekből tápláljuk. Otthon megbízható társ vagy, jó anya. A tágabb környezetedben jó munkaerő, remek barát. De ezekben a szerepekben, élethelyzetekben az önbecsülésed mint NŐ…egyáltalán nem nő! Ettől előbb vagy utóbb, az önbizalmad lefelé tartó spirálba kerülhet… Ha pozitív változásokra vágysz az életedben, azokat csak úgy érheted el, ha rendben van az önbizalmad és egészséges az önértékelésed. Ehhez egy ember szeretetére biztosan szükséged van: ez az ember te magad vagy! 

A BOLDOGÍTÓ FOTÓZÁSTÓL GARANTÁLTAN HELYREÁLL AZ ÖNBECSÜLÉSED!

Ajándékozd meg szeretettel Önmagadat!  Mi gondoskodunk róla, hogy egy különleges és felejthetetlen élmény legyen számodra a fotózás! Bebizonyítjuk neked, hogy sokkal szebb és tökéletesebb vagy, mint hiszed!

– Dave profin kezelte a fényképezőgépet, és a helyzetet is. Megnyugtatott, megnevettetett!  Néhány jó mondattal percek alatt darabokra törte bennem a rossz hitrendszerem miszerint: “én nem vagyok elég szép, vagy nem vagyok elég jó”… Amikor fotózás közben megmutatta az első igazán jó fotót, leesett az állam! Csodás képek készültek, melyektől teljesen más nézőpontom alakult ki magamról! “

Potyondi Mónika – 2 gyermekes családanya

– Már kétszer is voltam fotózáson Dave-nél és olyan szuper képek születtek rólam, mint eddig soha életemben! Egy nő önbizalmának mindig jót tesz, ha szépnek látja magát! Dave hamar feloldotta bennem a kezdeti gátlásokat, abszolút biztonságban éreztem magam, önmagam adhattam! Profi fotósként nagyon jó a szeme és stílusérzéke, a fényekkel is mesterien bánik!

Töreky Erzsi

JÁTSSZUK EL, HOGY MOST TE VAGY A SZTÁR!

Érkezz meg a fotózásra csak úgy, mintha a legjobb barátaidhoz mennél!
Helyezkedj el kényelemesen az öltözőben és add át magad Ling Dalma  sminkmester varázsló kezeinek. Ha azt szeretnéd, hogy a frizurádat is profi készítse el, ezt is megszervezem neked!

LEGYÉL VÉGRE TE A FŐSZEREPLŐ – A SAJÁT FILMEDBEN!

Miközben szépülsz, egy kávé, üdítő vagy egy pohár pezsgő kíséretében beszélgetünk is, kialakítjuk a koncepciót. Megnézzük melyik két kedvenc ruhádat és milyen kiegészítőket hoztál magaddal,  de ha merőben új dolgokra vágysz, választhatunk olyan helyszínt is a fotózáshoz, ahol van “varázsgardrób”, rengeteg alkalmi ruhával, jelmezzel, cipővel, kiegészítőkkel.
Egyedi megállapodás alapján, mi minden extrát megszervezünk neked amit szeretnél, legyen ez akár extrém smink, testfestés, különleges frizura, vagy ruha…stb. 

Profi sminkes, hozzád illő “glamour” sminket készít neked és természetesen egyedi elképzeléseidet is megvalósítja.
Ha szeretnéd, a sminkelés előtt arcodat és nyakadat  “Jeunesse”  szérummal ápoljuk, melynek részleteiről telefonon kaphatsz bővebb felvilágosítást.
Ez a csomag nem tartalmaz fodrászt, a fotózás előtt érdemes elmenned a fodrászodhoz is. De azt is megszervezhetem neked, hogy helyszínre érkezzen egy mester és beszárítsa, formázza a frizurádat. 

Körülbelül 90-100 fotót készítek rólad és ebből választhatjuk ki a legjobbakat, amik ezután kapnak némi digitális utómunkát. A csomag 12 darabos ajánlatát megtoldottam 3 ajándék képpel! Ezt az ajándékot legkésőbb március 30-ig veheted igénybe! A 90-100 kattintásból több képet is választhatsz mint 15 darab, a plusz képek darabonként csupán 900 Ft-ba kerülnek. A képeket digitális változatban, nagy felbontásban kapod meg, egy letöltő link segítségével.

Hozd el két kedvenc ruhádat és cipődet magaddal, és mindkettőben készítünk rólad képeket. Ha bizonytalan vagy, hozz inkább többet és segítek választani! Arra is van lehetőség, hogy olyan műteremben dolgozzunk, ahol jelmezek, kiegészítők sokasága áll rendelkezésre.  Fehér, fekete, illetve színes hátterek előtt dolgozunk majd, és sokszor használunk kellékeket, bútorokat is.

Remek hangulatban dolgozunk, közben dumálunk, jó zene szól. A szememre és a megérzéseimre hagyatkozva adok instrukciókat neked,  állítom be a számodra megfelelő világítást. Így találjuk meg, a FÉNY segítségével a Te legszebb pillanataidat. Talán sikerül adnom egy jó gondolatot is önmagadról, amit hazavihetsz. Ez inspirálhat, kimozdíthat bizonyos helyzetekből, vagy épp megerősítheti a hitedet. Azt a technikát is elárulom neked, hogyan tarthatod fent hosszú heteken át a boldogság-élményt, a feléd áradó elismeréseket hogyan építsd be az életedbe hogy tartós maradhasson!

KÖVETKEZŐ AKTUÁLIS PROGRAM:

2018. Október 6-án szombaton,
MINI-BOLDOGÍTÓ FOTÓZÁS-t tartunk,

maximum 8 jelentkező részére

• két fajta ruhában, 2 háttérrel, műtermi viszonyok között,
• egy könnyű buli sminkkel – Ling Dalmától,
• 30 perces fotózással, (50-60 kattintás)
melyből 8 darab, legjobban sikerült retusált fotót kapsz meg.
Szombat esti bulis, zenés program 17 órától kb. 21 óráig
a Hangszobrászat Énekiskola rendezésében, akár külsősöknek is!

Ára csak ezen alkalommal: 8900 Ft

Gyere a barátnőddel és fotózkodjatok együtt 14.500 Ft-ért

Regisztráció és jelentkezés a facebook eseményben.
KLIKKELJ IDE!

 

Telefonálj most, és kérj időpontot!
Kérdéseidre is szívesen válaszolok!

+3620 852 3806

LING DALMA – sminkmester

Glamour Makeup Academy

Dalmával a legelső Boldogító Fotózás, – vagyis 2015 óta dolgozunk együtt.
Azóta több mint 100 fotózáson, 15-20 videoklipen vagyunk túl, illetve 3 éve ő a Hangszobrászat énekiskola hivatalos sminkmestere is, így a nagyobb koncertek, videofelvételek készítésekor mindig ő az aki percre pontosan, és precízen készíti el a lányok színpadi sminkjét. Hozzáértését, kedvességét nagyra becsülöm, és fotó modelljeim is maximálisan elégedettek a munkájával.

többet Dalmáról itt tudhatsz meg: dalmakevp.com

Dave különleges és átütő személyisége olyat hozott ki belőlem a kamera előtt, amit én magam sosem gondoltam volna, hogy megtörténhet. Lazán, erőltetett mosolyok és pózok nélkül sikerült megmutatni a fotókkal azt, amilyen igazából minden pillanatban lehetnék: Elégedett, energikus, és mosolygós!
Talán még
sosem voltam olyan gyönyörűen kisminkelve ahogyan Dalma felkészített, nem beszélve arról hogy a barátaim szerint igazán sikerült megmutatni a személyiségem a fotókon! Most Dave-nél tanulok énekelni is, és megdöbbentő számomra az, hogy mennyire másképp látja a világot, és belelát az emberek lelkébe, szívébe. Nagyon sok segítséget kaptam tőle, hogy Boldogabban élhessem az életem! Köszönöm!    – Drencsán Anett

Drencsán Anett

NINCS BÁTORSÁGOD HOZZÁ, HOGY JELENTKEZZ? AZT GONDOLOD NEM ÉRSZ MEG ENNYI IDŐT ÉS KIADÁST?

A legnagyobb önbizalmat úgy lehet elérni, ha tudatosan ugrasz bele olyan kihívásokba, amelyektől félsz! Biztos vagyok benne, hogy a fotózásba, pózolásba te is hamar belejössz, hiszen minden segítséget megadok neked, hogy profi-modellnek érezhesd magadat! És tudod mit? Fogd fel egy jó játékként, hiszen játszani szép!   AMI BENT, AZ KINT !
Akár 21 éves vagy akár 70, akár vékony, akár dundi, az igazán érdekes látnivaló a középpontodból, a személyiségedből adódó szépség! A Hangszobrászat énekiskola vezető tanáraként, immár 17 éve foglalkozom sikeresen emberek önbizalmával, bátorságuk, önbecsülésük növelésével. 2015-ben épp azért kezdtem el fotózni és videó-klipeket készíteni, hogy fényképes bizonyítékokkal segíthessek másoknak, – meglátni önmaguk csodálatosságát, tökéletességét!  
Boldog vagyok, mert sokszor hallottam már  a mondatot a fotóalanyaimtól: “- Eddig nem hittem, hogy ilyen jól nézek ki!” 

Ha szeretnél bejelentkezni a Boldogító Fotózás programra, kérdésed, egyedi elképzelésed van, írj nekem  a facebook messenger segítségével, vagy hívj telefonon.
Szeretettel várom a jelentkezésedet!


Telefonálj most, és kérj időpontot!

Kérdéseidre is szívesen válaszolok!
Hívd ezt a számot 10 és 20 óra között:

+36208523806

facebook:  davebld.hu
instagram: davebld.hu